Turneringer

KINGS OF PONG er den officielle arrangør af DM i Beer Pong siden 2013
Se mere på Hjemmesiden eller Facebook

KINGS OF PONG startede ud som Danmarks første leverandør af professionelt Beer Pong udstyr - nu er vores borde offentligt tilgængelige på mere end 60 barer og diskoteker i hele DK, og findes derudover i hundredvis af private hjem. Dermed er vi både den første og største leverandør i Danmark - og derfor er vi officiel arrangører af DM i Beer Pong.

 

Beer Pong sporten er ved at tage fat i Danmark. Vil du arrangere en Beer Pong turnering på din bar, skole, universitet, så skriv endelig til mail@KINGSOFPONG.com
- Vi kan hjælpe med TURNERINGS SOFTWARE, PLAKAT DESIGN, PLANLÆGNING og hvad der ellers hører til...

Beer Pong turneringer er en fremragende måde at involvere og erhverve nye stamkunder på. Udover at beer pong er underholdende i sig selv, så giver det anledning til at du har gang i baren og en god fest tidligt på aftenen. Typisk arrangere barerne turneringer på følgende måde:
- Indledende kvalifikations kampe (f.eks. 4 hold per pulje) spilles hver torsdag eller fredag.
- Dette fortsætter indtil alle tilmeldte hold har spillet.
- 1. og 2. pladsen fra hver pulje går videre til finaledagen.
- På finaledagen laves der større puljer, hvor alle møder alle.
- 1. og 2. pladsen fra hver pulje går videre
- Dette fortætter indtil der er fundet 1., 2. og 3. pladsen.
- Vinderen kan nu kåres

Præmier afhænger typisk af antal deltagere, men omvendt afhænger antal deltagere også af størrelsen på præmierne. Vores erfaringer siger, at det er godt givet ud, at f.eks. udlodde købskredit til baren for 1000-3000 kr i præmie samt et beer pong start kit. Se eventuelt de forskellige event plakater her på siden.

--> Se mere på www.DMiBeerPong.dk